Carpoint Wieldoppenset Silverstone 13 inch" 2211083


sinds 15-5-2021 03:02:55


prijs: € 24,95
Locatie : Landgraaf  (Vlaams-Limburg)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Wieldoppenset Silverstone 13 inch. De zilverkleurige Silverstone 13 inch wieldoppen geven uw auto een nieuwe en mooie uitstraling. De set bestaat uit vier fraai vormgegeven wieldoppen, geschikt voor stalen velgen. De wieldop is gemaakt van duurzaam en slagvast ABS kunststof, hierdoor is de wieldop licht van gewicht en toch stevig. De Gorecki wieldoppen hebben een originele pasvorm en passen door de verstelbare klemring perfect op iedere auto. De wieldop heeft een vuil beschermende coating en zijn hierdoor ook makkelijk te reinigen. Gebruik voor het schoonmaken geen agressief bijtend schoonmaakmiddel! De Gorecki wieldoppen worden geproduceerd in Europa en worden altijd geleverd per set van 4 stuks. De wieldoppen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en inch maten. Welke wieldoppen geschikt zijn voor uw stalen velgen kunt u terugvinden op de autoband zelf. Staat er op uw band, 175/65 R14, dan kijkt u naar het cijfer na de R. In dit voorbeeld zou u dus een 14” (inch) wieldoppen set voor uw auto moeten bestellen. De wieldop heeft een uitsparing, plaats de uitsparing over het ventiel. Zo kunt u gemakkelijk bij het ventiel als dit nodig is, zonder dat u de wieldop hoeft te verwijderen. Met de Silverstone 13 inch wieldoppen krijgt het uiterlijk van uw auto direct een nieuwe sportieve uitstraling en maskeert u eventuele roestige stalen velgen.

De zilverkleurige Silverstone 13 inch wieldoppen geven uw auto een nieuwe en mooie uitstraling. De set bestaat uit vier fraai vormgegeven wieldoppen, geschikt voor stalen velgen. De wieldop is gemaakt van duurzaam en slagvast ABS kunststof, hierdoor is de wieldop licht van gewicht en toch stevig. De Gorecki wieldoppen hebben een originele pasvorm en passen door de verstelbare klemring perfect op iedere auto. De wieldop heeft een vuil beschermende coating en zijn hierdoor ook makkelijk te reinigen. Gebruik voor het schoonmaken geen agressief bijtend schoonmaakmiddel!
De Gorecki wieldoppen worden geproduceerd in Europa en worden altijd geleverd per set van 4 stuks. De wieldoppen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en inch maten. Welke wieldoppen geschikt zijn voor uw stalen velgen kunt u terugvinden op de autoband zelf. Staat er op uw band, 175/65 R14, dan kijkt u naar het cijfer na de R. In dit voorbeeld zou u dus een 14” (inch) wieldoppen set voor uw auto moeten bestellen. De wieldop heeft een uitsparing, plaats de uitsparing over het ventiel. Zo kunt u gemakkelijk bij het ventiel als dit nodig is, zonder dat u de wieldop hoeft te verwijderen.
Met de Silverstone 13 inch wieldoppen krijgt het uiterlijk van uw auto direct een nieuwe sportieve uitstraling en maskeert u eventuele roestige stalen velgen.
Originele pasvorm en past door de verstelbare klemring perfect op iedere auto

 


SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 8714986007657
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Carpoint
 ● SKU (eigen artikel code): 2211083
 ● Import prijs: € 24,95


Kenmerken: Kopen in Landgraaf



Klik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 25449362 Meld aan Aanbodpagina