Ventielblok | 2-weg magneetventiel | hulpluchtvering


sinds 30-9-2021 14:18:12

  • Grote foto ventielblok 2 weg magneetventiel hulpluchtvering auto onderdelen overige auto onderdelen
  • Grote foto ventielblok 2 weg magneetventiel hulpluchtvering auto onderdelen overige auto onderdelen
Grote foto ventielblok 2 weg magneetventiel hulpluchtvering auto onderdelen overige auto onderdelen Grote foto ventielblok 2 weg magneetventiel hulpluchtvering auto onderdelen overige auto onderdelen
prijs: € 204,49
Locatie : Steenwijk  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Beschrijving Details
Dit 2-weg kruis en magneetventiel is een origineel vervangingsonderdeel voor het pneumatische luchtveringsysteem. Het kruisventiel is nieuw en komt direct van WABCO de OEM-fabrikant van dit soort onderdelen. Het dubbelventiel regelt de lucht toe en afvoer van de linker, rechter zijde en de hoogte van uw voertuig.
Uitvoering
1 ingang luchtslang 6mm
2 ingangen luchtslang 4mmExtra informatie Extra informatie
Artikelnummer 8719214901097.
Fabrikant WABCO
Garantie 2 jaar
Voorraad status Uit voorraad leverbaar
Product Conditie Nieuw


WIE IS OLUVE®?
Oluve® levert niet alleen hulpluchtveringsystemen, maar ontwikkelt deze ook.
Oluve - travel far... come home! - gratis verzending boven €50,-
Oluve® is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van luchtvering en hulpluchtveringsystemen voor campers en bedrijfswagens. Oluve® staat voor  O verijsselse  Lu cht Ve ring. Hét Nederlandse bedrijf, gevestigd in Steenwijk, dat luchtvering en hulpluchtveringsystemen ontwikkelt en produceert voor de meest gangbare campers en bedrijfswagens. Naast onze hulpluchtveringsystemen bieden wij ook andere hulpluchtvering onderdelen aan, zoals luchtvering compressors, manometerpanelen, luchtbalgen en schokdempers.
Oluve® hulpluchtveringsystemen zijn effectief, betrouwbaar, en vooral: begrijpelijk eenvoudig. Dus gemakkelijk en veilig te monteren door iedereen die de juiste steeksleutel hanteert. In een handomdraai op de juiste luchtdruk te brengen met pomp of compressor. En constructief zo goed als levenslang onverwoestbaar. Oluve® maakt elke camper een “safe mobile home”. En elke bedrijfswagen een extra gespierde alleskunner.
Naast onze Oluve® hulpluchtveringsets voeren wij meerdere merken om ons assortiment aan te vullen. Zo maken wij gebruik van de kwalitatief goede luchtvering compressor van het merk Thomas (Gardner Denver) en worden onze hulpluchtveringsets geleverd met Contitech (Continental) luchtbalgen | veerbalgen. Om ons assortiment nog completer te maken, kunt u ook de hulpluchtveringsets en luchtbalgen van Dunlop bij ons kopen.
Heeft u vragen welke luchtvering | hulpluchtvering set, luchtbalgen, manometerpaneel of schokdempers voor uw camper of bedrijfswagen geschikt zijn, of heeft u technische vragen omtrent de inbouw, dan kunt u ons iedere werkdag telefonisch bereiken!
KIJK OP ONZE SITE OF BEL VOOR EEN OFFERTE VAN LUCHTVERING ONDERDELEN VOOR UW AUTOTYPE!
Oluve
Pluggematen 1
8331 TV Steenwijk
Telefoon: +31 (0)85 87 80 221
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: WABCO


Kenmerken: Kopen in SteenwijkKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 21248693 Meld aan Aanbodpagina