U beugels voor stroppenplaten


sinds 8-5-2023 03:00:46

Grote foto u beugels voor stroppenplaten auto onderdelen overige auto onderdelen Grote foto u beugels voor stroppenplaten auto onderdelen overige auto onderdelen Grote foto u beugels voor stroppenplaten auto onderdelen overige auto onderdelen
prijs: € 4,72
Locatie : Wieringerwerf  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

U beugel M10 . Inclusief 2x veerring en 2x moer. P1000 verzinkt.

M10 U-beugels o.a. voor stroppenplaten. Verschillende lengtes en breedtes verkrijgbaar. Alle beugels worden met 2 veerringen en 2 moeren geleverd zodat u de beugel direct kunt gebruiken. P1000 verzinkt om tegen corrosie te beschermen. Let op! Er zijn verschillende lengtes en breedtes U-beugels en stroppenplaten beschikbaar. Heeft u twijfels over welke U beugel/ stroppenplaat u nodig heeft? Bel gerust 0227-604362.   

Boottrailer onderdeel: Uw totaal leverancier voor boottrailer onderdelen.
Boottraileronderdeel is onderdeel van TTH Watersport. TTH Watersport is de totaal leverancier in de watersport. TTH Watersport heeft een showroom van 500m2, waar voor u altijd de koffie klaarstaat. Onze monteurs hebben de juiste expertise om een goede diagnose van het probleem vast te stellen en het juiste onderhoud uit te voeren. 

Boottraileronderdeel levert de onderdelen van iTrailers.  Maar ook van andere A-merken als Knott, Winterhoff, Al-ko, verlichting van Radex, Flaspoint, Aspock en sloten Steady en Double Lock.

Mocht u van gemak houden dan biedt TTH Watersport u de mogelijkheid om in het najaar uw boot voor u uit het water te halen en bij ons te stallen; in deze periode doen wij dan gelijk het onderhoud  van uw boot en brengen wij die in het voorjaar aan u retour.

i-Trailer: De intelligente boottrailer
De boottrailer die de stress uithanden neemt en voor uw gemak ontwikkeld is. Naar een jarenlange ervaring in het bouwen van boottrailers en het gebruik ervan wordt regelmatig nagedacht wat voor de klant belangrijk is. Als je dit weet dan is het slechts vormgeven van je ideeën en toepasbaar maken op een boottrailer. Het is ons gelukt dit systeem te patenteren waardoor wij exclusief dit systeem kunnen aanbieden.

De assen zijn van Knott een kwaliteitsproduct wat blijkt uit onder andere:

 ● Waterdichte lagers
 ● Hoge aspadden
 ● A-kwaliteit lagers
 ● Gegoten naven
 ● Na controle met betrekking tot sporing en wielvlucht


Boottraileronderdeel.nl
Schelphorst 22c6
1771 SL Wieringerwerf
0227-604362
info@tthwatersport.nl
www.boottraileronderdeel.nl

Openingstijden showroom:
Maandag/ Vrijdag:  08.00 tot 17.00
Zaterdag:  09.00 tot 17.00

Meer weten? Klik op de link of neem contact met ons op!
Klik op de link hieronder en bezoek onze webshop! Wij helpen je graag verder. Stuur een mail naar info@tthwatersport.nl of bel ons op 0227-604362. 
 

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden


Kenmerken: Kopen in WieringerwerfKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 29890849 Meld aan Aanbodpagina