Beschrijving
Titel: Tendens Zelfstandig werkend kok; Rotir en entremetier Partie-werkboek Auteur: Jan-Willem van Gelder ISBN: 9789037212495 Conditie: AsNew In deze module worden de vis-, vlees-, gevogelte- en wildbereidingen behandeld en wordt er aandacht besteed aan de bijpassende sauzen en garnituren. Ook actuele thema's als duurzame visvangst komen aan bod.Tijdens het werken aan de module, werkt de student ook enkele gerechten uit voor de 15-gangenmenuopdracht. Deze module is onderdeel van het Partie-werkboek Zelfstandig werkend kok (978 90 3721 024 8).Voor de theorie wordt verwezen naar Resiba 3 en 4, Bronnenboek Zelfstandig werkend kok/Leidinggevende keuken (978 90 6053 907 1).
Waarom je bij BoekenBalie moet zijn voor al je tweedehands boeken:
Bestel je voor 15:00 uur? Dan vliegt het dezelfde dag nog jouw kant op!
Meer dan 400.000 tweedehands boeken om uit te kiezen
We checken alle boeken eigenhandig
Vanaf 40 euro of bij 4 boeken is de verzending op onze rekening
30 dagen retourgarantie
Kenmerken: Kopen in Rotterdam