Pneumatische stiftslijper, Stiftslijpers, Stift slijper, Zio


sinds 14-9-2020 15:37:37

  • Grote foto pneumatische stiftslijper stiftslijpers stift slijper zio auto onderdelen auto gereedschap
  • Grote foto pneumatische stiftslijper stiftslijpers stift slijper zio auto onderdelen auto gereedschap
Grote foto pneumatische stiftslijper stiftslijpers stift slijper zio auto onderdelen auto gereedschap Grote foto pneumatische stiftslijper stiftslijpers stift slijper zio auto onderdelen auto gereedschap
prijs: € 65
Locatie : Hengelo ov  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Pneumatische stiftslijper, Stiftslijpers, Stift slijper, Zionair (LUCH-00353).
Pneumatische stiftslijper, Stiftslijpers, Stift slijper, Zionair (LUCH-00353).
Deze ZionAir pneumatische stiftslijper wordt voornamelijk gebruikt voor schuren en polijsten, het afwerken van randen en het verwijderen van roest.
Dit haakse model stiftslijptol heeft een korte haakse as, waardoor de slijper geschikt is voor moeilijk bereikbare plekken.

Specificaties:

 ● boordiameter = 6mm
 ● toerental = 20000rpm
 ● gemiddeld luchtverbruik = 85L/min
 ● luchtaansluiting = 1/4" (insteektule inbegrepen)
 ● werkdruk = 6,3 bar

Het opgegeven luchtverbruik is aangeduid bij een druk van 6,3 bar.
De luchtopbrengst bij compressoren wordt gemeten bij omgevingsdruk, deze 2 waardes zijn dus niet met elkaar te vergelijken. 
Mocht u advies nodig hebben hierover raadplaag dan een van onze deskundigen.
LUCHTGEREEDSCHAP
Luchtgereedschap, ook wel pneumatisch gereedschap genoemd, wordt vaak gebruikt in combinatie met een compressor. De compressor kan aan het gereedschap worden gekoppeld met een persluchtslang. De luchtdruk uit de compressor zorgt ervoor dat het luchtgereedschap gaat werken. 
Wat is luchtgereedschap?
Luchtgereedschappen werken op lucht zoals het woord ook al aangeeft of doormiddel van gassen die ervoor zorgen dat cilinders, pompen en gereedschappen worden aangedreven. Maar in de meeste gevallen gaat het daarbij om lucht. Het principe komt voor in pneumatische boren, slijpmachines, slagmoersleutels, polijsmachines, maar ook in compressoren en schuurmachines. Voordelen daarbij zijn dat de gereedschappen relatief klein en flexibel zijn, niet veel wegen en eenvoudig in de bediening zijn. Ook voordeel is dat u geen stroompunt nodig heeft en het gereedschap erg veilig is. 
Welke soorten luchtgereedschap heb je allemaal? 
Trailer and Tools heeft een ruime collectie luchtgereedschappen die allemaal andere doelen dienen. Maar we hebben een groot deel van ons assotiment gericht op de automotive indurstrie en bouwindustrie. Hierbij moet u denken aan haakse slijpers, slagmoer sleutels, verfspuiten, stiftslijpers, polijsmachines, nietmachines, luchtslangen, luchttules, bandenpompen, luchtspuiten, reduceerventielen, bandenruwers, caramelslijpers, reciprozagen, carroserie zagen, haakse boormachines, schuurmachines.
Wat zijn de voordelen van het gebruik van luchtgereedschap, compressor gereedschappen?
 ● Luchtgereedschappen werken onafhankelijk van stroompunten
 ● Luchtgereedschappen zijn erg veilig
 ● Luchtgereedschappen zijn licht in gewicht.
 ● Hebben relatief weinig ruimte nodig, zowel om er mee te werken als het op te bergen.

Een Drukregelaar of reduceerventiel: 
Wanneer je luchtdrukgereedschap met een te hoge werkdruk gebruikt, slijt je gereedschap sneller en kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan. Met een drukregelaar of reduceerventiel kun je de werkdruk gemakkelijk instellen en vasthouden. Doordat de toevoer van luchtdruk constant is, kan het aangesloten gereedschap bovendien optimaal zijn werk doen. Drukregelaars zijn te gebruiken met een compressor. Aflezing van de regelaar is in MPa en Psi.

Hieronder vindt u een categorie overzicht van alle luchtgereedschap die Trailer and Tools verkoopt. Door op de naam van de categorie te klikken ziet u daaronder welke compressor luchtgereedschappen we a
Kenmerken: Kopen in HENGELO OVKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24277125 Meld aan Aanbodpagina