ONTSTEKINGS TIJDSTIP PISTOOL 30143


  • Grote foto ontstekings tijdstip pistool 30143 auto onderdelen auto gereedschap
  • Grote foto ontstekings tijdstip pistool 30143 auto onderdelen auto gereedschap
Grote foto ontstekings tijdstip pistool 30143 auto onderdelen auto gereedschap Grote foto ontstekings tijdstip pistool 30143 auto onderdelen auto gereedschap
€ 44,99
Locatie Breukelen  (Utrecht)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Onstekings tijdstip pistool 6 en 12 Volt

• Voor 6 Volt & 12 Volt-ontstekingen
• Inductieve pick-up
• tot 8000 U / min

Beschrijving:

Ontstekingstijdstip lichtpistool voor het instellen van de ontstekingstijdstip door benzinemotoren met standaard of transistor ontstekingssysteem. De ontstekingen kunnen worden aangepast voor zowel 6-Volt als 12-Volt. (Door 6-Volt-ontstekingen is een externe voedingsbron met 12-Volt nodig.) Een zeer heldere xenonlamp en een speciale convergerende lens zorgen voor een optimale zichtbaarheid van de stationaire timingmarkering, zelfs bij een rotatiesnelheid boven 8000 RPM in toepassingen in het nabije veld.

Verbind het ontstekingspistool met behulp van de krokodillenklemmen en de inductieve klem direct met de ontstekingskabel in de buurt van de stekkerconnector met een 12-volt batterij.


De juiste ontstekingstijdstip instellen

De ontstekingstijdstip van de motor moet altijd worden ingesteld terwijl de motor is opgewarmd en de klep van de koude lucht van de carburateur moet volledig zijn geopend.
Tijdens het meten en instellen moet de motor het originele stationaire toerental hebben (dit komt meestal overeen met ongeveer 850 ± 50 rpm).
Als dit niet het geval is, moet u eerst het stationair toerental corrigeren.

Verbind de inductieve pick-up / clam van het tijdlampje met de bougie / ontstekingskabel van de 1e cilinder, sluit de krokodilklemmen voor 12Volt +/- aan op de 12V-accu van het voertuig.
De juiste ontstekingstijdstip wordt aangegeven in de gebruiksaanwijzing van het voertuig of in de werkplaatshandleiding. Overeenkomstig deze specificaties, richt nu het timinglicht (de stroboscooplamp) direct op het merkteken op de V-riemschijf onder een hoek van 90 ° indien mogelijk. Het merkteken voor de timing moet exact overeenkomen (gezien door het stroboscooptiminglicht) de scheidingslijn van het motorblok.

Als het contact niet juist is ingesteld, moet de verdeler worden afgesteld zoals aangegeven in de werkplaatshandleiding totdat een aanpassing van het merkteken is bereikt. (Draai voor meer spark-retard met de klok mee en voor meer voorwaartse start draai tegen de wijzers van de klok in. Schroef de verdeler goed vast en controleer opnieuw met het ontstekingstijdstellingslichtpistool en corrigeer indien nodig.

 
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 4250390838394
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): 30143
Kenmerken: Kopen in Breukelen

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 21957939

Meer Auto Gereedschap

Meer Auto Gereedschap aangeboden in deze subrubriek.