Olie aftapwagen tank 35 liter verstelbare hoogte 61709


Grote foto olie aftapwagen tank 35 liter verstelbare hoogte 61709 auto onderdelen auto gereedschap
€ 84,99
Locatie Breukelen  (Utrecht)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


• Materiaal: polyethyleen en aluminium
• Werkhoogte: 69 - 175 cm
• Capaciteit: ca. 35 l
• Hopperdiameter: ca. 42 cm
• Verplaatsbaar

Deze mobiele olieafvoertank, bestaande uit een betrouwbaar mengsel van polyethyleen en aluminium, is het perfecte hulpmiddel voor snelle en schone oliewisselingen en daarom essentieel voor elke reparatiewerkplaats.

De praktische hopper zorgt ervoor dat afgewerkte olie kan worden opgevangen zonder dat de omgeving wordt vervuild door spattende olie. Het geïntegreerde rooster, dat zich onderaan de hopper bevindt, filtert daardoor grotere onzuiverheden en sedimenten, waardoor het verwijderen van afgewerkte olie een vlotte en gemakkelijke taak is. De ondoorzichtige, oplosmiddelbestendige jerrycan geeft het huidige vulniveau van de container weer en biedt voldoende ruimte voor het opslaan van de afvalolie van meerdere auto's.

Dankzij een capaciteit van ongeveer 35 liter kan deze olieaftapslang, in tegenstelling tot oliebakken, tijdens het staan ​​worden neergezet en hoeft deze niet vermoeiend te bukken of te knielen. De nek is gemaakt van aluminium en maakt het mogelijk om de aftapketel zelfs onder de kleinere hijswerktuigen te plaatsen vanwege de instelbare hoogte. Dit maakt dit product tot een flexibele tool die ook geschikt is voor gebruik in kleinere werkplaatsen of garages.

De 4 zwenkwielen en hun prestaties vergemakkelijken verder taken, omdat deze olie-afvoertank zonder veel moeite vrij kan worden verplaatst. De praktische opbergkoffer aan de nek van de constructie biedt extra comfort, omdat het voor kleine kinderen handig kan worden opgeslagen binnen handbereik.
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 4251548110584
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: 49
 ● SKU (eigen artikel code): 61709
Kenmerken: Kopen in Breukelen

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 22243986

Meer Auto Gereedschap

Meer Auto Gereedschap aangeboden in deze subrubriek.