Mobiele laadpaal type 2 Mennekes 8A-16A voor elektrische au


sinds 20-1-2021 21:28:37

  • Grote foto mobiele laadpaal type 2 mennekes 8a 16a voor elektrische au auto onderdelen overige auto onderdelen
  • Grote foto mobiele laadpaal type 2 mennekes 8a 16a voor elektrische au auto onderdelen overige auto onderdelen
  • Grote foto mobiele laadpaal type 2 mennekes 8a 16a voor elektrische au auto onderdelen overige auto onderdelen
  • Grote foto mobiele laadpaal type 2 mennekes 8a 16a voor elektrische au auto onderdelen overige auto onderdelen
  • Grote foto mobiele laadpaal type 2 mennekes 8a 16a voor elektrische au auto onderdelen overige auto onderdelen
Grote foto mobiele laadpaal type 2 mennekes 8a 16a voor elektrische au auto onderdelen overige auto onderdelen Grote foto mobiele laadpaal type 2 mennekes 8a 16a voor elektrische au auto onderdelen overige auto onderdelen Grote foto mobiele laadpaal type 2 mennekes 8a 16a voor elektrische au auto onderdelen overige auto onderdelen Grote foto mobiele laadpaal type 2 mennekes 8a 16a voor elektrische au auto onderdelen overige auto onderdelen Grote foto mobiele laadpaal type 2 mennekes 8a 16a voor elektrische au auto onderdelen overige auto onderdelen
prijs: € 204,95
Locatie : Loenen  (Gelderland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Thuislader/mobiele lader type 2 Mennekes 8A 10A 13A 16A
Wat zijn de voordelen van deze lader?

 ● De kabel heeft een lengte van 5 meter, hierdoor kunt u makkelijk om uw auto heen om te laden.
 ● De maximale laadsnelheid is in te stellen van 8A (1840w) tot 16A (3680w). U kunt zelf de laadsnelheid bepalen om het aan te laten sluiten bij de belasting van uw groep. Is de groep leeg? Dan kunt u snel laden, is de groep al gevuld met een koelkast of een wasdroger, dan kunt u de lader iets lager zetten. 
 ● Veel elektrische auto's worden geleverd met een 10A (2300w) thuislader, terwijl laden met 16A (3680w) alle elektrische auto's mogelijk is. Zo laadt u dus 60% sneller.
 ● Een sterke behuizing, per ongeluk over de lader rijden is dus geen probleem. 
 ● CE-keurmerk, dus veiligheid staat voorop!

Nadeel van deze lader?

 ● U kunt deze lader niet gebruiken om te verrekenen met uw werkgever, bijvoorbeeld met een newmotion/vattenval/EV-box pas. De lader heeft wel een kWh meter, maar deze is niet om te zetten naar een maandtotaal.
 ● Meer aantal losse kabels t.o.v. een vaste laadpaal. Een vaste aansluiting hangt aan de muur en biedt de mogelijkheid om laadkabel aan oplader op te hangen. 

Wilt u graag inzicht in verbruik of uw thuislader slim schakelen met uw zonnepanelen? Bestel dan ook onze verbruiksmonitor! Deze schakelaar helpt u om het energieverbruik van uw elektrische auto bij te houden, maar ook slimme schakelschema's te maken voor bijvoorbeeld de nacht of wanneer het zonnig is (ivm zonnepanelen). Bekijk hier de verbruiksmonitor!
Om met deze lader op 16A te kunnen laden is het noodzakelijk om uw wandcontactdoos te controleren of deze geschikt is voor 16A. Vaak is dit op de aansluiting van het stopcontact aangegeven. Heeft u een 10A wandcontactdoos, vervang uw wandcontactdoos dan voor een 16A. Deze kunt u hier verkrijgen.
Met deze lader is het mogelijk om uw elektrische auto thuis snel(ler) op te laden! De lader heeft aan de ene kant een normale stopcontactaansluiting en aan de andere kant een type 2 Mennekes aansluiting. Tussen deze twee kabels zit de beschermde regelunit waarmee de snelheid van het laden kan worden aangepast. Met deze lader is het mogelijk om iedere keer met een volle accu van huis, camping of kantoor te vertrekken!
Let altijd op of u genoeg stroomvoorziening heeft! Probeer dus niet te laden met 16A op een groep waar ook een wasdroger/wasmachine op zit. Wij adviseren een (vrijwel) lege groep te nemen om de maximale laadsnelheid te behalen!
De laders hebben CE-Keurmerk, Rohs, TUV, IEC 62196 en EMC  keurmerken. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit laders garanderen en staan wij voor veilig gebruik!  
 
Koopt u een nieuwe of gebruikte elektrische auto en heeft u deze nog niet...?
Wij verzoeken dan om te wachten totdat u uw auto ontvangt en te controleren of er daadwerkelijk een lader bij de auto zit. Helaas hebben wij regelmatig dat bestellingen worden geplaatst voordat de auto in ontvangen is. Bij ontvangst blijkt dat er autolader bij de auto zit en dat onze lader overbodig is.
Mocht u de auto ontvangen hebben en alsnog een autolader willen ontvangen, dan garanderen wij dat iedere bestelling die op werkdagen voor 17:00 besteld is, altijd op dezelfde dag verzonden wordt. Zo heeft u de volgende dag al de autolader in huis.   
Details thuislader/mobiele lader type 2 Menenkes 8A 10A 1
Kenmerken: Kopen in LoenenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24998155 Meld aan Aanbodpagina