Kinetische sleepkabel - 48 mm dik - Breeksterkte 50 ton.


Grote foto kinetische sleepkabel 48 mm dik breeksterkte 50 ton. auto onderdelen accessoire delen
€ 182
Locatie Lelystad  (Flevoland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Polymix touw, extra sterk en slijtvast. Dit is een 8 strengen met 4 dubbele strengen links en rechts gevlochten.
Dit is een composiet touw samengesteld uit een hoge sterkte polyester vezel en een hoge sterkte Copolymeer vezel. Deze combinatie geeft het uitstekende slijtvastheid eigenschappen vergeleken met elke andere touwsoort. Deze sterke constructie biedt flexibiliteit, uitstekende schuur,- en hittebestendigheid. Omdat dit touw minder rekt dan nylon lijn is de snapback (de terugslag) lager.

Nieuw Polymix touw heeft een rek van 21% bij volle belasting van 55 ton. Het touw rekt gelijkmatig en herstelt zich goed na belasting. De touwen hebben nat en droog dezelfde breeksterkte en neemt geen water op en blijft nat ook soepel. Meer rek is ook niet veilig, je wilt geen elastiekje tussen twee voertuigen hebben, denk eens aan wat er gebeurd met een harpsluiting als er ergens in de constructie iets zou breken.

Wij leveren deze touwen zonder kunststof beschermingshoes in de lus, dit is voor een weinig gebruikte Sleepkabel volstrekt overbodig. Wilt u toch een beschermingshoed dan kost dat 15,00 extra.

Belangrijke functies: uitzonderlijke schuur- en slijtvastheid zelfs in natte omstandigheden. 18-20% lichter dan de reguliere polyester touwen, geen wateropname, flexibel en soepel, niet kinken en uitstekende rot-, schimmel-, en UV-bestendigheid, net iets zwaarder dan water, dus het zweeft in het water. Deze kabels zijn zo slijtvast dat ze jaren meegaan, zelfs bij dagelijks gebruik in modder en water.SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
Kenmerken: Kopen in Lelystad

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 22613305

Meer Accessoire delen

Meer Accessoire delen aangeboden in deze subrubriek.