Imperiaal RVS Mercedes Vito 2003 - 2014


sinds 27-8-2023 02:42:44

Grote foto imperiaal rvs mercedes vito 2003 2014 auto onderdelen overige auto onderdelen Grote foto imperiaal rvs mercedes vito 2003 2014 auto onderdelen overige auto onderdelen Grote foto imperiaal rvs mercedes vito 2003 2014 auto onderdelen overige auto onderdelen
prijs: € 1422,86
Locatie : Schijndel  (Noord-Brabant)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Imperiaal Mercedes Vito RVS
Onze oersterke RVS imperialen worden per type bestelauto op maat ontworpen. Zo kunnen we een perfecte pasvorm garanderen voor jouw Mercedes Vito. De imperiaal biedt extra laadruimte en de mogelijkheid om lange materialen te vervoeren. Hiermee bespaar je het moeilijk laden in de laadcabine en bespaar je reiskosten doordat je minder vaak op en neer hoeft te rijden. De zijkanten van de RVS imperiaal hebben een open frame, zodat de lading eenvoudig kan worden vastgemaakt. Daarnaast leveren we ladderklemmen waarmee je met een handomdraai een ladder kan vastzetten. Wel zo veilig voor op de weg!
RVS imperiaal
De RVS imperiaal is oersterk, zeer veilig en draagt moeiteloos de zwaarste materialen. De windgeleider op de voorste dwarsstang vermindert het windgeruis. De laadroller vind je aan de achterkant van de RVS imperiaal. Deze helpt je met het laden van materiaal en beschermt de achterkant van de Mercedes Vito. Heb je een achterklep op de bedrijfswagen?

Kenmerken: Kopen in Schijndel



Klik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 53527224 Meld aan Aanbodpagina