Eisenmann 2x83mm R56LCI R57LCI R58 Mini Cooper S


  • Grote foto eisenmann 2x83mm r56lci r57lci r58 mini cooper s auto onderdelen accessoire delen
  • Grote foto eisenmann 2x83mm r56lci r57lci r58 mini cooper s auto onderdelen accessoire delen
Grote foto eisenmann 2x83mm r56lci r57lci r58 mini cooper s auto onderdelen accessoire delen Grote foto eisenmann 2x83mm r56lci r57lci r58 mini cooper s auto onderdelen accessoire delen
€ 671
Locatie Uithoorn  (Noord-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Eisenmann uitlaat systemen - hoogwaardige sportdempers in RVS met handgemaakt vakmanschap voor uw Mini.

“We are driven by sound”

Iedere Eisenmann einddemper wordt met de hand gemaakt en perfect aangepast aan het specifieke voertuig en doeleinde. Eisenmann Exhaust Systems levert alleen de beste kwaliteit hoogwaardige sportdempers in RVS . De uitlaten voldoen aan hoge eisen met betrekking tot ontwerp, vakmanschap, prestatie en geluid. 

Als u denkt aan een uitlaat voor uw Mini, moet u ook serieus rekening houden met de stijl. Een uitlaat moet immers stijl aan uw Mini toevoegen en er geen afbreuk aan doen. Eisenmann Exhaust Systems biedt uitlaatsierstukken die de uiterlijke verschijning van uw Mini accentueren. Omdat niet iedereen dezelfde voorkeuren heeft, zijn er, afhankelijk van het model, uitlaatsierstukken in verschillende modellen en groottes verkrijgbaar.

Ieder Eisenmann uitlaat systeem combineert de modernste technologie met handgemaakt vakmanschap van topkwaliteit. Het resultaat is een uitlaat die qua prestatie, stijl en geluid de zintuigen streelt.

Geschikt voor:

 ● Mini R56LCI Hatchback - Cooper S 135kW (N18)
 ● Mini R57LCI Cabrio - Cooper S 135kW (N18)
 ● Mini R58 Coupe - Cooper S 135kW (N18)

Einddemper 2 x Ø 83 mm.
OO

De einddemper kan geleverd worden in de 'Sport' en 'Supersound' uitvoering. Dit maakt voor de prijs geen verschil. De 'Supersound' uitvoering is de luidere einddemper. De 'Supersound' versie wordt geleverd zonder TÜV rapport.

“Ons bestaansrecht is samen te vatten in drie letters: BMW. BimmerParts levert alles op het gebied van originele (merk)onderdelen, accessoires, styling & tuning, exclusief voor de BMW-rijder.
 
Of u nu een sportieve of zakelijke rijder betreft. In het bezit bent van een BMW met historie of een spiksplinternieuw exemplaar; zolang het BMW-bloed kruipt waar het niet gaan kan, bent u bij ons aan het juiste adres!”
 

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Eisenmann
Kenmerken: Kopen in Uithoorn

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 21315298

Meer Accessoire delen

Meer Accessoire delen aangeboden in deze subrubriek.