Einhell Acculader CC-BC 10 M 1002241


  • Grote foto einhell acculader cc bc 10 m 1002241 auto onderdelen accessoire delen
  • Grote foto einhell acculader cc bc 10 m 1002241 auto onderdelen accessoire delen
  • Grote foto einhell acculader cc bc 10 m 1002241 auto onderdelen accessoire delen
Grote foto einhell acculader cc bc 10 m 1002241 auto onderdelen accessoire delen Grote foto einhell acculader cc bc 10 m 1002241 auto onderdelen accessoire delen Grote foto einhell acculader cc bc 10 m 1002241 auto onderdelen accessoire delen
€ 64,36
Locatie Venray  (Vlaams-Limburg)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Koop hem nu voor €64,36


De Einhell CC-BC 10 M acculader is een slimme, door een microprocessor geregeld apparaat dat gebruikt kan worden om veel verschillende voertuigaccu’s op te laden.Dit product is een slim, door een microprocessor geregeld apparaat dat gebruikt kan worden om veel verschillende voertuigaccu’s op te laden. De lader heeft een aantal beschermings- en onderhoudskenmerken en is ontworpen om op geavanceerde accu’s van moderne voertuigen te passen. Snel opladen zonder de kwaliteit van de accu af te laten nemen was het belangrijkst tijdens het ontwerpen, waardoor de lader de accu langer op vol vermogen laat werken. Een gebruikersvriendelijk scherm laat de laadstatus zien en zorgt er voor dat de lader minder ingewikkeld is dan traditionele laders.De universele Einhell lader is geschikt voor gel-cel en AGM accu’s, maar ook voor de onderhoudsvrije en onderhoudsarme loodzuuraccu’s. De CC-BC 10 M detecteert automatisch of de accuspanning 6 V of 12 V is. De microprocessor controleert en beheert het meerfasige laadproces. Slimme elektronica analyseert de verbonden accu, en start de juiste acties afhankelijk van de status van de accu. De druppellaadfunctie beschermt de accu en zorgt voor een constante optimale lading, waardoor de CC-BC 10 M ideaal is voor seizoensvoertuigen die langere tijd niet gebruikt worden.In plaats van een geleidelijke volledige ontlading en het risico op over-ontlading, houdt een druppellading de accu veilig op zijn optimale belading. Dit vergroot de levensduur van de accu en voorkomt dat u veel geld moet spenderen aan het vervangen van kapotte voertuigaccu’s. Auto’s, motoren en scooters zullen klaar voor vertrek zijn bij de start van het rijseizoen. Een winterlaadfunctie is specifiek ontworpen voor buitentemperaturen onder de 5 ºC. Over-ontlaadde accu’s waarvan de cellen intact zijn kunnen hersteld worden met de redfunctie van de CC-BC 10 M. Automatische beveiliging tegen overbelasting, kortsluiting en omgekeerde polariteit beschermt de accu en lader tegen schade.Het LCD-display laat de accuspanning en de laadstatus van de accu en de laadmodus in een oogopslag zien. De Einhell lader kan veilig en makkelijk aangesloten worden op de accu met de volledig geïsoleerde klemmen. De lader heeft ook een geïntegreerde beugel om aan de muur gemonteerd te worden.


vidaXL biedt alles wat u nodig heeft voor in uw dagelijks leven, zoals producten voor uw woonkamer, slaapkamer, tuinmeubelen en gereedschappen, alsmede gespecialiseerde producten zoals fotografie, fitness en benodigdheden voor de auto.

 ●  Gratis verzending
 ●  Voordelig huismerk
 ●  Uitgebreid assortiment op voorraad

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 4006825614299
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Einhell
 ● SKU (eigen artikel code): 406632
Kenmerken: Kopen in Venray

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 19451012

Meer Accessoire delen

Meer Accessoire delen aangeboden in deze subrubriek.